onsdag 22 februari 2012

Egypten med hjärtat!

God eftermiddag!

Minns såväl att jag trivdes bra här på blogspot innan så nu ger jag mig på att börja blogga igen, mest för min egen skull. Skönt att få skriva av sig ibland då jag lever ett ganska hektiskt liv. Av detta stressande har jag nu legat hemma i snart två veckor med influensa. Något virus som satt sig i i princip hela kroppen.
Jag går dagligen och är förbannad för jag hade precis kommit in i en ny vana. Det sägs att det tar cirka tre månader att göra kroppen förstådd med de nya vanorna och för min del var det träningen! Sammanfattningsvis kan man väl säga att åren efter gymnasiet var fyllda med allt annat förutom träning...
Universitetslivet gjorde mig påmind att du är i behov av motion om du vill uppnå goda studieresutat, vilket gav mig motivation till o börja träna på riktigt! Sen måste jag nog medge att flera av mina vänner på universitetet gett mig energi då deras liv rent av präglas av idrott & hälsa, det smittar liksom av sig.

Men de senaste två veckorna har jag knappt orkat gå i trapporna, har testat de flesta huskurer, naturläkemedel och sjukt mycket sömn, men inget verkar bita.

Imorgon bitti, tidigt som tusan, går vårt plan till Egypten, Makadi bay. Det ska bli underbart att få komma iväg till solen och värmen. Både jag och M behöver vila, låta allting stängas av och bara fokusera på vår hälsa och vår kärlek. Kan väl tillägga att vi fortfarande är nykära vilket gör vår resa ännu mer romantisk ..

När jag skriver igen hoppas jag att jag tillfrisknat och kan låta er inspireras av min träning, min kärlek till matlagning och mitt jagande på den bästa maten för att lyckas med träningen, skolan, sambolivet & alla sjukdomar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar