torsdag 31 maj 2012

ladda ladda

Lite smått nervös inför kvällens lopp. En mil är ju faktiskt ganska långt. Men det blir väl jag och psyket som får jobba hela vägen, i alla fall de sista kilometrarna.
Försöker att ladda med bra mat idag också, långa kolhydrater, mycket vatten och en del protein. Det kommer bli superkul i alla fall, gemenskapen, folket och all löparyra är nog det jag ser fram emot till mest!
Let's go !!!


onsdag 30 maj 2012

funderingar

Ibland är svenskan inte den bästa här på bloggen. Det ursäktar jag mig för. Oftast gör jag flera saker samtidigt, som t ex igår, såg jag en amerikansk film samtidigt som jag fifflade med en beställning på nätet och bloggade. Jag får nu inse att jag saknar den klassiska simultanförmågan och hålla mig till en sak i taget. Särskilt om man vill förstå vad jag skriver, att det är begripligt och sammanhängande.

Vingåker levererade väl inte, en hel del skit blandat med damkläder och kostymer. Om några år kan jag nog ta mig en tur dit igen för att införskaffa mig lite fina kontorskläder. Nu håller jag mig hellre till sköna, somriga lätta kläder som oftast har någon funktionell funktion.

Med åren har jag insett att jag går i min fars fotspår. Minst lika nördig när det kommer till utelivskläder, prylar och nödvändiga ting.

Om jag backar tillbaks tiden, en cirka 5-6 år, vågade jag nästan inte svettas offentligt. Allt skulle vara så kvinnligt och "vuxet" som möjligt, skoskav & skavsår, ja det var bara saker som hörde till. Men så nu, lite klokare, lite äldre, har jag kommit underfund med att det kvittar vad du har på dig, vad du gör, hur mycket du svettas osv. Bara du själv mår bra, känner dig lycklig och bekväm så spelar det ingen roll vad andra tycker om en. Jag skulle önska att flera i min närhet hade samma självkänsla som jag själv har skapat mig. Det blir så mycket enklare då. Samtalen man delar blir på samma nivå och det blir inte längre lika ytligt.
Sedan finns det nog tid, hela livet, för att utvecklas. Att lära sig stå stark på sina egna ben. Att sluta bry sig.

 Läste någonstans om att Blossom Tainton sagt något liknande, under en föreläsning, i form av att ... "Alla har en släng av ätstörningar". Jag kan bara hålla med. Med lite eftertanke bakom hennes ord.
Vårt samhälle präglas av skönhetsideal, utbytbara råvaror, hälsosammare alternativ osv. Ibland funderar jag på att strunta i allting vad folk, medier, omgivningen har att säga om matvanor, hälsoknep och allt annat. 


Hur kunde lilla tanten på sjukhuset hålla sig så pigg och frisk, en liten fallskada var det enda? Hon kan ju inte direkt druckit skummjölk, steviaströ och kokosmjöl hela sitt liv?

Däremot är jag evigt tacksam över att det finns alternativ till oss som är överkänsliga mot de flesta basvaror. Att man faktiskt kan äta mat som man mår bra av, blir mätt på och ger oss den näring vi behöver. Det jag tar med mig av den kloka lilla tanten Ella (som jag mötte på akuten) och Blossoms ord är att man bör hitta den "gyllene vägen". Någonstans däremellan Ella & hälsohetsen. Jag vill inte vara extrem åt något håll. Jag vill njuta av livet, all god mat & dryck som vi människor tillsammans med moder jord lyckats åstadkomma. Men jag vill också kunna känna mig förtjänt av det, sund och vältränad. Träningen ger mig energi, mentalt fokus, laddning av batterierna. Tillsammans med träning & mina sunda vanor vill jag känna att jag gjort mig välförtjänt av livets frestelser. Men balansen är svår varpå jag gång på gång kan se Blossoms ord framför mig.


Vad tycker Ni ? Hur lätt/svårt är det att hitta den perfekta vägen till ett hälsosamt liv utan att varken träningen eller matvanor (äta lite/äta väldigt mkt) ska bli överdrivet?



Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre (Nalle Puh. Internetreferens: www.dagenscitat.nu). 













tisdag 29 maj 2012

you've got that something

Efter frukost dog min mage. Fick dejta toan ett tag, sen var jag helt yr och matt. Jag lär mig aldrig. Chili funkar inte för mig längre. Förr var det min bästa krydda, nu är det visst min fiende. Fick av detta skäl jobba hemifrån. Kom just hem från gymmet. Fyllde på med lite energi lagom långt innan trippelpassen vilket gjorde att jag kunde ta ut mig maximalt. Dunderkul, superladdad & det lilla energiknippet "Josse" gör passen ultimata. Ett plus i kanten att man kan sjunga till alla låtar på Core-passet. Det tycker sångfågeln om ;)

Lite småplock då ingen av oss var hungrig men sugen. ÄGG är alltid bra :)

Imorgon blir det en utflykt till Vingåker med karln. Han är en rastlös själ i sitt gips. Jag gör så gott jag kan för att underhålla honom. Imorgon blir det vila, vatten, påladdning av energi och kanske framförallt det viktigaste Kärlek i mängder. Då kommer jag nog klara av milen. Jag kommer klara milen.

London med älskling (januari 2012)

det doftar ljuvligt

Måndagens tunghet och grinighet vände så fort vi mötte vår handledare. Tydligen var rapporten väl genomarbetad, strukturerad "den röda tråden" fanns rakt igenom arbetet. Pjuhhhh. Det innebar att vid eftermiddagens slut kunde vi så gott som säga "Glad Sommar"...

Promenaden igårkväll blev inte jättelång då fröken karlsson istället hittade en plätt fylld med liljekonvaljer. Det luktar ljuvligt i köket. En god kycklinggryta till middag och ja. En skön start på veckan helt enkelt.

Idag är det möten som gäller med mitt utskott på skolan. Ikväll väntas träningspass, insåg dock att det är jippon i skolan som jag borde gå på. Vi får se hur det blir med det. Träningen är prio nr 1.

Frukost & kaffe (jag vet, väldigt sent)  HA DE :)

Ny favorit 

Blomsterflickan :) 



måndag 28 maj 2012

Ny vecka - måste hitta energi ?!

En tung helg. Lite för mycket på jobbet för att jag inte ska bryta ihop. Oberoende arbetsplats vill jag ALLTID göra mitt yttersta för att prestera på topp. Försökte fungera som en duracellkanin men med för lite personal och för stora mängder kunder, som både var grillsugna, fikasugna och snatteri-sugna, var det svårt att vara alla tillags. Hann ens inte reflektera över om jag var törstig, hungrig eller toanödig. Insåg hemma hos mor & far, 9 timmar senare att jag inte vart på toa sen morgonen.

Fick låna bilen av mor & far för att ta mig ut till Brokind i lördagskväll, för att se EVS. Väl på vägen mötte jag flertalet rådjur som var nyfikna på mig och vägen. ABS-bromsarna fungerade finfint men en aning adrenalin pumpade ut i min redan pulshöjande kropp. Väl i Brokind var jag helt slut. Törstig och saltsugen. PepsiMax och några chips som fanns på plats blev min räddning. Sällskapet var fyllda med mat & vin, pratsugna och glada. Medan jag själv satt och höll humöret i schack. Vinsten för Loreeen gjorde iaf att jag kunde klara av en bildfärd hem med pratglada människor.

Söndagens vackra väder fick jag inte se röken av. Jobb & slit som idag har resulterat i träningsvärk i axlar, armar, mage och vader. Skönt ändå att arbetet en söndag kan ge träningsvärk.

Sov som ett litet barn inatt och ville helst inte öppna ögonen imorse. Handledning, finputs och lång PW ska nog göra denna måndag och start på veckan bra. Orkar inte stänga in mig på gymmet idag, vart inne tillräckligt mycket i helgen. En långpromenad gör susen för den supersstressade själen.

Träningsvecka 22

Måndag: PW (10 km)
Tisdag: Trippelpass
Onsdag: Vila
Torsdag: Blodomloppet 10 km
Fredag: Morgonspinning
Lördag: Löpning alt. styrka
Söndag: Jobb för hela slanten...

Ha en skön vecka !

fredag 25 maj 2012

TGIF

Jag fullkomligt älskar fredagarna. Pigg som en mört fastän jag endast fick fem timmars sömn. Klockan kvart i sex flög jag upp, tog mina astma- och allergimediciner så man blir sådär lagom darrig om handen. En liten koffeinkick innan jag satte mig på hojjen. Jag hade redan bestämt mig kvällen innan att det var allt eller inget idag. Med både glass och lite godis som i kroppen var det bara att köra järnet. En hel del mjölksyra samlades i benen och sista fem minuterna var benen totalt avdomnade. Underbar känsla fastän det svider ändå upp i märgen :D

Melon & jordgubbsmoothie med mitt bästa protein Päron & Vanilj till frukost, solen i ögonen. Sen var det bara jag och racern upp till skolan. Nu blir det slutfinish på rapporten. Hem och ladda om, för i eftermiddag ska vi fira lillebror - han blir 20 år.
Hoppas er dag har börjat på liknande sätt som min, jag lovar er, den kan faktiskt inte bli så mycket bättre. Tack marta för att du kör skiten ur oss på fredagmornarna ;)

Jag & bror. Glambild =)
Ha en härlig helg!

torsdag 24 maj 2012

underbara lediga dag

Att ligga i solen och dega mitt i stan är ju kanske inte det ultimata när man är ledig. Men om man bor i stan, saknar en egen tomt så är oftast trädgårdsföreningen det enda alternativet.

Men idag bestämde vi oss för att åka och titta på "den där sängen" vi pratat om så länge. Väl på Ulfåsa möbler blev vi besvikna, sängen fanns bara i "fast" format och den ger inte alls den avlastning som min kropp vill ha. Efter en stunds strosande tog vi bilen vidare till Borensberg. M har sommarstuga i området så några små smultronställen vet han minsann om. En mysig lunch vid kanalen tillsammans med en aning för många ankor som var nyfikna på både oss och vår lunch. På eftermiddagen har vi degat i Berg o solat lite, strosat på Ikano, powerwalkat runt ån, lagat mat och äntligen... hamnat i soffläge.

Rapporten har visst hamnat lite i skymundan så en del jobb har jag att göra ikväll. Imorgonbitti väntas den härliga fredagsspinningen :) Sen är det fullrulle i helgen !!







Skönaste byxorna någonsin !! 


onsdag 23 maj 2012

Min vecka hittills ..








sorgsen plutt - efter ny rönten blev det pålagt ytterligare en vecka med sjukskrivning.


Efter en lång PW med en fin vän drar jag neråt stan för ett glas rosé med fina vänner. 
Ha en härlig lillördag <3

små lätta moln

Träningsvärk i rumpa och lår efter många benböj igår på FRISK-passet. Västen kunde fyllas med fler kilon än tidigare. Jag börjar känna mig stark. Och det är en underbar känsla. 

Att skippa sockret helt gick visst inte. Råkade hitta lite ahlgrens bilar som åkte ner utan någon vidare reflektion... Men överlag går kosten oerhört bra. Magen börjar må bra igen efter helgens onyttigheter. Att jag aldrig lär mig? 

Rapportskrivande hela veckan vilket gör att man inte alls får njuta av det somriga vädret. En promenad i eftermiddagssolen blir det idag då jag har en planerad vilodag. 

Dags att skriva igen ... 

måndag 21 maj 2012

träningsveckor på ingång

Projektarbetet börjar ta form. Nu finns det tid att lägga på träning & kost. Chockar kroppen idag med strikt diet. Proteiner i alla dess former. Sockersuget finns där hela tiden. Men det är bara att härda.

Fint väder, underbara cykelturer i vallaskogen till och från universitetet. En timmes spinning på gymmet. Pigg kropp, optimistisk inställning. Denna vecka kommer att bli kanon.

Färsk lax i ugn i hummersås & pressad potatis, mums

Häng på storan med hjärtat

Hunnit göra fina sommarnaglar

cykeltur i vallaskogen

Genomsur jossan :) 

söndag 20 maj 2012

Härliga långhelg!

Sköna dagar. Romantiska dagar. Mysiga dagar. Goda middagar. Långa promenader. Fina minnen.

Startade fredagsmorgonen med härliga 45 minuter spinning. Efter att jag strechat länge, duschat och laddat med lite energi kröp jag ner igen hos M o sov länge. Riktigt pigga ben dessa två dagar, vill så gärna testa dem i spåret men så fort jag tar ett löpsteg så skriker benhinnorna.

Ikväll har vi firat mor som fyller 49 år. God trerätters-middag, givande samtal och mysiga stunder. Nu får vi ladda för en ny vecka, en tuff vecka. Sju dagars vecka, heltid i skolan med rapportskrivning och jobbtajm lördag/söndag. Det verkar ju i alla fall att solen hittat hit, det gör både mig och mitt sjukskrivna lilla liv här hemma på bättre humör. Så därför tänkte jag slopa sockret helt och håller denna vecka. Goda förutsättningar för att lyckas denna gång.


torsdag 17 maj 2012

african adventures

Spinning 90 min

Härlig känsla från start. Musiken gör väldigt mycket på ett pass, särskilt om man ska hålla på ett tag. Flöt in i min egna lilla värld, såg mig Afrikas landskap framför mig och pressade benen för vad dem är skapta för. Underbart. En stor flod byggde jag visst om mig. Det såg nästintill ut som om jag hade doppat mig i Victoriasjön efter 15 minuter i sadeln. Lite mjölksyra smög sig på efter halva passet men med lite intervaller och tempoväxlingar försvann den där irriterande känslan i benen. De sista 20 minuterna cyklade benen av sig själva. En lätt brännande känsla i båda benen vilken ändå var välkommen, för hårt körde jag passet igenom.

Nu är jag alldeles nöjd, en aning trött och lite smått hungrig. Tvätta står på schemat idag och mys med min invalida man. Fyra dagars ledighet känns otroligt gott för själen.

Promenad med M 

Imorse innan spinningen :) 
Ha en härlig helg !

tisdag 15 maj 2012

totalt 8 timmar på akuten

Min lille pojk fick gips. Somnade vid halv fem. Sen har telefonen gått varm hela morgonen.

Känner mig en aning groggy. Sitter i skolan och försöker få klart allting inför min intervju med prefekten på Industrill ekonomis institution.
Detta kan bli intressant. Jag hoppas att huvudet är med mig. En celsius hade suttit fint nu.

Tänkte ut på en kort löprunda, få rensa huvudet och sedan känna efter hur mina benhinnor mår. Har sånt fruktansvärt träningssug!


måndag 14 maj 2012

Akuten

Korpen är inget att leka med... Ev. en bruten handled . Bra när man är målare:/ Blir nog antagligen en lång natt!

mellis UF




Det här hittade jag när jag sökte information till min brors projektarbete --> HÄR




Mellis UF

”Vår personliga resa”

Vår gemensamma resa till företagandet började i samband med att vi alla läste kursen Småföretagande B under vårt sista år på gymnasiet. I kursen var det obligatoriskt att starta ett så kallat UF-företag (Ung företagsamhet). Vid denna tidpunkt lades skolans dåvarande fik ned och vår blivande VD, Samra Baytar, delade med sig av sin idé om att starta ett mellisföretag med hjälp av varuautomater. Idén som vi alla gillade verkställdes därefter väldigt fort och vi renoverade lokalen samtidigt som vi kontaktade varuautomatsleverantörer och grossist företag för inköp av varor etc. Idag är det med stolthet som vi kan presentera ett relativt stort utbud av ”mellanmål”, såsom något att äta samt dricka, till elever och personal på Katedralskolan under vårt företagsnamn Mellis UF.

Under företagets verksamhetsår har vi utvecklats både som grupp och individer med olika ansvarsområden vilket har medfört både motgångar och medgångar. I och med att vi överskred omsättningsgränsen på 30 000 kr för ett UF-företag redan i oktober, är vi numera ett enkelt bolag med förhoppningar om att hela tiden bredda vår kunskap gällande företagande. Vi har lyckats att etablera ett starkt varumärke på skolan och trots mycket slit har vi lyckats bevara vårt tålamod. Det är nu med glädje som vi ser tillbaka på företagets resa. Vi vill lyfta fram två saker som för oss har varit viktiga framgångsfaktorer. Dels har vi byggt upp vårt företag runt en affärsidé som det fanns uppenbara behov av och dels har vi lyckats, tack vare ett väl sammansatt team.

Kort om våra personligheter:
Samra Baytar i rollen som VD – envis, kreativ och lite galen

Louisa Alsterskär i rollen som administratör – pedant, konstnärlig och lite glömsk

Klara Bergkvist i rollen som marknadsansvarig – diplomat, orädd och lite otålig

Linnéa Franzén Magnusson i rollen som ekonomiansvarig – noggrann, siffersnille och lite lillgammal

Josefine Karlsson – utåtriktad, impulsiv och lite vimsig

Genom en härlig mix av personligheter har vi tillsammans haft en lärorik och kul resa när vi skapat vårt företag och nått och överträffat våra mål.
För oss i mellis UF är fri företagsamhet precis vad det låter som – vi har friheten till att göra som vi själva vill, fatta egna beslut och komma på egna idéer för att sedan göra dem till verklighet. Det gäller att våga, och framför allt att tro på sig själv och på sin idé! Att driva ett företag är inspirerande och roligt.
Har man en idé som man tror på och rätt inställning, så finns alla möjligheter att lyckas starta ett företag. Det är spännande för oss ungdomar att vara med där det verkligen händer, och att se med egna ögon att det vi gör faktiskt är på riktigt. Som ung företagare är det svårt att ibland tas på allvar så man får stå på sig! Men det mest inspirerande av allt är att känna att det vi faktiskt gör uppskattas av folk i vår omgivning. Det får oss att vilja kämpa ännu mer för att hela tiden bli lite bättre. 
Samra Baytar, Louisa Alsterskär, Klara Bergkvist, Linnéa Franzén Magnusson och Josefine Karlsson driver tillsammans Mellis UF

Inspireras av: Vi inspireras dagligen av eleverna på katedralskolan som ger oss energi och viljan till att utvecklas och fortsätta vårt projekt. Vår motivation har stärkts då vi påverkat och inspirerat andra UF-företag att lyckas och dessutom fått positiv feedback från flera olika håll.

Förebild: Vår största förebild är Ingvard Kamprad. Kanske lite klyschigt men han är en världsvan entreprenör som har lyckats skapa ett imperium under en livstid. Vi beundrar hans envishet och beslutsamhet att hålla fast vid sin affärsidé och nå ut till så många människor som möjligt. Hans idéer om låga priser och effektiviteten av att sälja kvalité fast i kvantitet är något av ett motto här på Mellis UF!





långsam start på veckan

Allting sker visst i slowmotion idag. En helg bestående av aktiv vila gjorde visst att kroppen hann reflektera över hur trött hon egentligen var.

 Försov mig dessutom i morse. Jag har inte ens något minne av att klockan ens ringde.
 Jag hoppas kroppen repar sig. Har tänkt att jag ska trotsa all pollen och få till fina träningstimmar denna vecka.

Ikväll får jag dock skippa träningen och sätta mig in i FC Barcelona. Min bror och jag ska finslipa hans projektarbete. Har ingen aning om syftet men jag vet att det handlar om fotbollslaget i all fall.
Det kan nog därför behövas en hel del kaffe om jag ska lyckas hålla mig skärpt!

Söndagen kännetecknas nog utav Kärlek. Fin sådan också. Kan tilläggas att det är idag exakt ett år sedan jag och M möttes för första gången (kärleksmöte, då vi vart vänner i yngre ålder)  Det slog gnistor <3




En klasskompis skickade ett mms på sin tomma kyl. Hon behövde sällskap för att storhandla, vilket jag kan förstå. Arma studenter. Som en liten fin gest sände M över denna bild. Stackars liten. Men Gud så mycket skit vi har i kylen... 




Frukostmys med hjärtat på Gyllentorget i stan. En aning kall vind men det dög nog för oss att lapa sol en stund.


Glutenfri pasta med en Italiensk bolognese som puttrat gott med ett fint franskt vin i. Det var mer än mums. Avnjöt ett litet glas till också. 



Dagens inspirationskälla


Hon håller på att skriva en roman. En häftig sådan. Duktiga människa. Den där Prestationsprinsessan.

söndag 13 maj 2012

jag behöver hjälp !

Mina benhinnor... Dem plågar mig. Som tusan. Har smörjat med starkt liniment, iprensalva, masserat osv. Händer ingenting. Det enda som är skönt är att gå. AJ !

lördag 12 maj 2012

fina familjen

Såg mitt inlägg och ringde.

Fem minuter senare var jag, mamma & pappa i Vidningsjö för att springa.
Sprang med pappa nästan hela vägen in i mål. Nytt personbästa. Om jag håller det tempot så kommer jag klara milen under en timme galant!
Nu mår jag bra igen :D

Bästa skorna !!
Dock mår inte mina benhinnor bra. 

Pappi <3

När karln äter chips (torsdags) fick jag nöja mig med en fin Coltingpannkaka - kokos och lite goda tillbehör. 

jag vet att jag är dålig

Imorse skulle jag ha behövt någon stark människa som dragit upp mig ur sängen. Klätt på mig och transporterat mig bort till gymmet.

Min kropp liksom mitt huvud totalvägrade. Inte för att jag ville sova vidare men för att hela kroppen kändes tung, huvudet snurra och magen (fick sin dos igår som gav sig tillkänna) knöt ihop sig.

Jag antar att kroppen vill vila. Runt nio igårkväll kunde jag slappna av på riktigt. Det där med stress är verkligen farligt. Man fattar det inte riktigt själv. Jag trodde det var grannen som gjorde något oväsen men i själva verket var det mitt hjärta som slog så hårt & högt. Mina ord som jag försöker artikulera fram till ord och meningar blir till en enda stor gröt. Stirriga ögon och en kropp som aldrig vill sitta still. Det där med stress är inte alls hälsosamt. Så jag får tänka om, lyssna till min egen kropp och inte någon annans och bara vara. Åtminstone i denna helg. Leva i nuet.

Men en sak jag reflekterade över i morse, eller mitt huvud rättare sagt var att " Hon kunde väl haft 90 min spinning istället"... Jag visste väl det, att det fortfarande finns en spärr när det kommer till löpning.
Känner mig fortfarande lite för "tung" för att få springa i den hastigheten som jag har kunnat. Pappa förstod mig när jag sa tung. Ärlig pappa. En bra pappa.
Spinningen njuter jag av från att jag satt mig på sadeln tills jag går ut ur salen.
Men jag ska jobba på att hitta tillbaks till den där frihetskänslan som jag tidigare haft vid löpning.
Då är det guldvärt.




fredag 11 maj 2012

Jag är inte bitter...

Nej då.

Har ju helg och nästintill sommarlov?!
Ett projektarbete är kvar att göra, bara på 10 sidor. Lite intervjuer ska vi genomföra också men det ska bara bli kul och intressant.

Har spenderat dagen med familjen faktiskt. Lunch på stan som jag tidigare skrev, god sallad. Men yoghurtglassen slog allt. En kombination av ananas och jordgubb. Mums!
Kan starkt rekommendera den, gå dit vettja. Vi som tränar på Frisk får ju faktiskt en burkdricka på köpet om man äter lunch där!

Vidare idag har jag bland annat köpt en massa färska kryddor som jag tänkte plantera i min fina kryddlåda, balkongen ska ordnas och imorgon eftermiddag väntas stort röjj i lägenheten.

Laddar nu ikväll med god middag hos mor och far. Åt ett gott bröd till maten och fick där kompensera med bara kött o sallad på tallriken. Magen får kvida inatt, familjen anar gluten liksom delar av min släkt, men så får det vara. Vill inte få den diagnosen ännu...Tänkte också att det kunde vara bra att ladda med lite kålisar eftersom jag har tänkt att springa med Frisk imorgon, halv tio, en timme!
Mitt längsta utomhus i år är 45 min, så vi får se hur detta går. Känner mig dock stark och envis med trånga luftrör. Jag håller mina tummar och tår. Främst för att vädret ska vara bra. Vi får se. Jag är nöjd bara jag tar mig runt halvvägs ^^, Och om det är någon som "piper" runt ån, då är det jag. Försöker att andas korrekt bara.

Karln roar sig med gamla & nya arbetskollegor på Cloetta center idag, något slags Afterwork-tema med middag och band. Kan ju vara skojjsigt.

Hemåt sedan väntar en grotesk motvind. Looking forward - Not .
på hitvägen körde jag snabba intervaller med min älskade bike.

Det resulterade i en dyblöt jossan. Älskart!

Lite bilder när jag snokade på mammas & pappas extern hårddisk.

Flygplatsen i Ho chi minh, oförglömlig solnedgång, och oförglömlig magont!

Ge mig brunheten nu!


Standard: Nasigoreng med någon inhemsk fruktjuice (minns ej namnet på frukten)

Bali Spirit, att rekommendera. En aning dyrt men färgstarka yogis.

Efter detox & yoga, veganmat och meditation tog vi en taxi ner till Kuta för att komma på banan igen...

Linnéa, minns du mina pulver?!

Nu blir det hockey !